آقای وردپرس » تاپیک ها » پوسته و قالب وردپرس » مشکل در بخشی از قالب

مشکل در بخشی از قالب

Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
در حال نمایش 1 پست (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #7890
    sa33dx
    مشارکت کننده

    سلام دوستان بنده از قالب
    CityTours

    وردپرس استفاده میکنم خود قالب به صورت پیش فرض امکان persian date رو داره ولی بنده هر کاری میکنم تاریخ فارسی نمیشه روی لوکال و هاست هم چک کردم

    اگر دوستان می تونند راهنمایی کنند ممنون میشم

    // date and time picker
    wp_register_script( ‘ct_script_datepicker’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/bootstrap-datepicker’ . $suffix . ‘.js’, array( ‘jquery’ ), ”, true );
    wp_register_script( ‘ct_script_timepicker’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/bootstrap-timepicker’ . $suffix . ‘.js’, array( ‘jquery’ ), ”, true );

    wp_localize_script( ‘ct_script_datepicker’, ‘is_rtl’, $is_rtl );

    if ( $current_locale != ‘en’ ) {
    $file_name = ‘/js/locales/bootstrap-datepicker.’ . $current_locale . ‘.min.js’;
    $file_name2 = ‘/js/locales/bootstrap-datepicker.’ . substr($current_locale, 0, 2) . ‘.min.js’;
    if ( $file_exists = file_exists( get_template_directory() . $file_name ) ) {
    wp_register_script( ‘ct_script_localization’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . $file_name, array(‘jquery’), ”, true );
    } else if ( $file_exists = file_exists( get_template_directory() . $file_name2 ) ) {
    wp_register_script( ‘ct_script_localization’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . $file_name2, array(‘jquery’), ”, true );
    } else {
    if ( substr($current_locale, 0, 2) == ‘fa’ ) {
    wp_register_script( ‘ct_script_localization1’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/persian-date’ . $suffix . ‘.js’, array(‘jquery’), ”, true );
    wp_register_script( ‘ct_script_localization2’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/persian-datepicker-0.4.5.min.js’, array(‘jquery’), ”, true );
    }
    }
    }

در حال نمایش 1 پست (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این تاپیک باید وارد تارنما شوید.
به بالای صفحه بردن