مشکل در بخشی از قالب

  • این موضوع 0 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال پیش بدست sa33dx به‌روزرسانی شده است.
Currently, there are 0 users and 1 guest visiting this topic.
در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #7890
    sa33dx
    مشارکت کننده

    سلام دوستان بنده از قالب
    CityTours

    وردپرس استفاده میکنم خود قالب به صورت پیش فرض امکان persian date رو داره ولی بنده هر کاری میکنم تاریخ فارسی نمیشه روی لوکال و هاست هم چک کردم

    اگر دوستان می تونند راهنمایی کنند ممنون میشم

    // date and time picker
    wp_register_script( ‘ct_script_datepicker’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/bootstrap-datepicker’ . $suffix . ‘.js’, array( ‘jquery’ ), ”, true );
    wp_register_script( ‘ct_script_timepicker’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/bootstrap-timepicker’ . $suffix . ‘.js’, array( ‘jquery’ ), ”, true );

    wp_localize_script( ‘ct_script_datepicker’, ‘is_rtl’, $is_rtl );

    if ( $current_locale != ‘en’ ) {
    $file_name = ‘/js/locales/bootstrap-datepicker.’ . $current_locale . ‘.min.js’;
    $file_name2 = ‘/js/locales/bootstrap-datepicker.’ . substr($current_locale, 0, 2) . ‘.min.js’;
    if ( $file_exists = file_exists( get_template_directory() . $file_name ) ) {
    wp_register_script( ‘ct_script_localization’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . $file_name, array(‘jquery’), ”, true );
    } else if ( $file_exists = file_exists( get_template_directory() . $file_name2 ) ) {
    wp_register_script( ‘ct_script_localization’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . $file_name2, array(‘jquery’), ”, true );
    } else {
    if ( substr($current_locale, 0, 2) == ‘fa’ ) {
    wp_register_script( ‘ct_script_localization1’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/persian-date’ . $suffix . ‘.js’, array(‘jquery’), ”, true );
    wp_register_script( ‘ct_script_localization2’, CT_TEMPLATE_DIRECTORY_URI . ‘/js/persian-datepicker-0.4.5.min.js’, array(‘jquery’), ”, true );
    }
    }
    }

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
به بالای صفحه بردن